Wolf

Wolf, me një përvojë 90 vjeçare, ofron një gamë të gjërë produktesh profesionale kuzhine, të testura për një jetgjatësi prej mbi 20 vite përdorimi të përditshëm dhe… Pjata të shijshme si ditën e parë.Nga fillestar në një ekspert!
Wolf ka qenë zgjedhja e kuzhinierëve profesionistë prej më shumë se tetë dekadash.
Nga buka artizanale, tek perimet e ziera dhe deri tek biftekët e pjekur në zgarë, me Wolf ju rrisni besimin për të pergatitur recetat më të mira.
Gatime për familjen dhe për miqtë, të realizuara plot krenari dhe të servirura me shumë dashuri.