Pasioni për inovacion

Zona G+ është showroom-i i parë dhe i vetmi në rajonin e Ballkanit që ofron triumfin e Inovacionit Teknologjik dhe dizajnit, të stilit elegant, komoditetit dhe përsosmërisë!

Na Kontaktoni

Pasioni për inovacion

Zona G+ është showroom-i i parë dhe i vetmi në rajonin e Ballkanit që ofron triumfin e Inovacionit Teknologjik dhe dizajnit, të stilit elegant, komoditetit dhe përsosmërisë!

Na Kontaktoni

Gaggenau

Markë lider për pajisjet elektroshtëpiake që prej 1683, Inspiruar nga kërkesat e chefave më të mirë, Gaggenau sjell teknologjinë e kuzhinës profesionale në pajisjet elektroshtëpiake. Suksesi i markës është i bazuar në teknologji dhe dizajn të pastër, bashkuar me funksionim të përsosur.

Kuvings

Kuvings është krijuar si një kombinim i fjalëve gjermane “kuzhinë” dhe “jetesë”. Ai përfshin atë që përfaqëson Kuvings sepse si një brand global, përpiqet të përmirësojë jetën e kuzhinës me produktet më të mira, më funksionale dhe inovative.

iRobot

Roboti i pastrimit me vakum iRobot Roomba eleminon papastërtitë, pluhurat dhe qimet e kafshëve shtëpiake, vetëm me prekjen e një butoni. Duke përdorur teknologjinë e pastrimit iAdapt, iRobot pastroni tërësisht dyshemenë, duke përfshirë njollat më të vështira për tu arritur edhe nën mobilje.

Bose

Bose është një korporatë amerikane që prodhon pajisje audio, e cilësuar si lider në botën e altoparlantëve dhe kufjeve wireless. Ajo që e bën markën Bose kaq të suksesshme është përkushtimi i ekipit për të kuptuar psikoakustiken – studimi se si perceptohet tingulli.

Onkyo

Onkyo është ndërtuar për t’u bërë një nga emrat kryesorë në komponentët audio/video dhe sistemet e teatrit në shtëpi në të gjithë botën. Onkyo, që do të thotë ‘audio’ ose ‘tingull’, ka prodhuar komponente audio me precizion për më shumë se gjysmë shekulli, me një filozofi të prodhimit të produkteve që jane dizenjuar dhe ndërtuar në menyrë të shkëlqyeshme në një standard vazhdimisht të shkëlqyeshëm.

Gaggenau

Markë lider për pajisjet elektroshtëpiake që prej 1683, Inspiruar nga kërkesat e chefave më të mirë, Gaggenau sjell teknologjinë e kuzhinës profesionale në pajisjet elektroshtëpiake. Suksesi i markës është i bazuar në teknologji dhe dizajn të pastër, bashkuar me funksionim të përsosur.

Kuvings

Kuvings është krijuar si një kombinim i fjalëve gjermane “kuzhinë” dhe “jetesë”. Ai përfshin atë që përfaqëson Kuvings sepse si një brand global, përpiqet të përmirësojë jetën e kuzhinës me produktet më të mira, më funksionale dhe inovative.

iRobot

Roboti i pastrimit me vakum iRobot Roomba eleminon papastërtitë, pluhurat dhe qimet e kafshëve shtëpiake, vetëm me prekjen e një butoni. Duke përdorur teknologjinë e pastrimit iAdapt, iRobot pastroni tërësisht dyshemenë, duke përfshirë njollat më të vështira për tu arritur edhe nën mobilje.

Bose

Bose është një korporatë amerikane që prodhon pajisje audio, e cilësuar si lider në botën e altoparlantëve dhe kufjeve wireless. Ajo që e bën markën Bose kaq të suksesshme është përkushtimi i ekipit për të kuptuar psikoakustiken – studimi se si perceptohet tingulli.

Onkyo

Onkyo është ndërtuar për t’u bërë një nga emrat kryesorë në komponentët audio/video dhe sistemet e teatrit në shtëpi në të gjithë botën. Onkyo, që do të thotë ‘audio’ ose ‘tingull’, ka prodhuar komponente audio me precizion për më shumë se gjysmë shekulli, me një filozofi të prodhimit të produkteve që jane dizenjuar dhe ndërtuar në menyrë të shkëlqyeshme në një standard vazhdimisht të shkëlqyeshëm.