G Plus është një destinacion i veçantë ku mund të gjeni brandet më të mira, profesionale dhe prestigjioze të tregut ndërkombëtar. Ne jemi një showroom i specializuar në ofrimin e një eksperiencë të shkëlqyer blerjeje, duke sjellë teknologjinë më të fundit dhe produktet më të mira në treg për të përmirësuar jetën tuaj.

Vizioni ynë:

Ne, si kompani, kemi një vizion të qartë për të sjellë teknologjinë më të fundit në shtëpitë tuaja duke sjellë inovacion dhe komoditet në jetën e përditshme të çdo konsumatori.

Cilësia e lartë:

Ne kemi zgjedhur me kujdes brandet më të mira, profesionale dhe prestigjioze në treg për të siguruar që klientët tanë të kenë akses në produkte cilësore dhe inovative. Cilësia është prioriteti ynë kryesor dhe kemi siguruar partneritete me kompani të njohura ndërkombëtare, të cilat janë të njohura për reputacionin e tyre të mirë dhe performancën e lartë të produkteve.

Gama e produkteve:

Showroomi ynë ofron një gamë të gjerë pajisjesh elektroshtëpiake që plotësojnë nevojat e çdo shtëpie. Nga pajisjet e kuzhinës, si furrat, pianura dhe frigoriferet, deri tek te televizoret dhe pajisjet e audios ne kemi zgjedhur me kujdes çdo produkt për të siguruar cilësinë dhe performancën më të mirë.

Përvoja e blerjes:

Showroomi ynë është projektuar për të ofruar një përvojë të paharrueshme blerjeje. Klientët tanë mund të eksplorojnë dhe testojnë personalisht pajisjet elektroshtëpiake, duke i dhënë mundësi të marrin vendime të sigurta. Stafi ynë i specializuar dhe miqësor është gjithmonë gati për të ndihmuar dhe ofruar këshillat e duhura për të gjetur pajisjet  sipas nevojave tuaja.

Shërbimi pas shitjes:

Ne jemi krenarë për shërbimin pas shitjes që ofrojmë. Pas blerjes, klientët tanë gëzojnë sigurinë, mbështetjen si dhe garancinë e produkteve.