Sub-Zero

Përshtatet plotësisht me nevojat e familjes tuaj. Që nga viti 1945, Sub-Zero ka frymëzuar shkencën e ftohjes së ushqimeve, duke zhvilluar produkte që e mbajnë atë më të freskët për më gjatë. Gjatë viteve, Sub-Zero ka kontribuar gjithashtu në revolucionarizimin e ‘dizajnit’ të kuzhinës, duke integruar sisteme ftohje që lejojnë kombinime estetike të pafundme.
Ne besojmë se një jetë e jetuar mirë është një jetë e jetuar me ushqim të shijshëm.
Nga dollia e parë deri në kafshatën e fundit, shijoni çdo moment me Sub-Zero.
Me një eksperiencë 65 vjeçare të mjeshtërisë amerikane ndërthur traditën me cilësinë e lartë dhe teknologjinë e avancuar. Të gjitha këto sigurojnë që ju të përfitoni gjithmonë më të mirën nga çdo ushqim.
Të gjithë frigoriferët Sub-Zero janë të prodhuar profesionalisht për një përshtatje perfekte dhe të personalizuar brenda në shtëpinë tuaj. �
Në Sub-Zero funksioni i paraprin gjithmonë formës, por cilësia premium nuk ka penguar që modelet të ofrojnë fleksibilitet në ‘dizajn’.