Zona G+

Bose,Kufje

Bose,Kufje

L20.00

Kufje Bose QC35 WRLSS Black

1- Kufje të njohura për anulimin e zhurmës
2- 2 nivele të anulimit aktiv të zhurmës për të ndihmuar përqendrimin tuaj
3- Sistemi i fuqishëm i mikrofonit për thirrje dhe asistentë zanorë
4- Koha e baterisë 20 orë

Përshkrimi

1- Kufje të njohura për anulimin e zhurmës
2- 2 nivele të anulimit aktiv të zhurmës për të ndihmuar përqendrimin tuaj
3- Sistemi i fuqishëm i mikrofonit për thirrje dhe asistentë zanorë
4- Koha e baterisë 20 orë

Ngjyra

e zeze

Produkte të tjera

Title

Go to Top