Zona G+

Bokse,Bose

Bokse,Bose

L20.00

Bokse Bose Home Speaker 300 Black

1- Projektim kompakt, Bass I fuqishem
2- Ze superior
3- 6 butona
4- Lidhje me Wi-Fi dhe Bluetooth
5- Kontrolloni lehtësisht altoparlantin tuaj të shtëpisë me tre mënyra të ndryshme

Përshkrimi

1- Projektim kompakt, Bass I fuqishem
2- Ze superior
3- 6 butona
4- Lidhje me Wi-Fi dhe Bluetooth
5- Kontrolloni lehtësisht altoparlantin tuaj të shtëpisë me tre mënyra të ndryshme

Ngjyra

e zeze

Produkte të tjera

Title

Go to Top