Zona G+

Bokse,Bose

Bokse,Bose

L20.00

Bokse Bose Home Speaker 300 Black

1-Projektim kompakt, Bass I fuqishem
2-Ze superior
3- 6 butona
4- Lidhje me Wi-Fi dhe Bluetooth
5-Kontrolloni lehtësisht altoparlantin tuaj të shtëpisë me tre mënyra të ndryshme

Përshkrimi

1-Projektim kompakt, Bass I fuqishem
2-Ze superior
3- 6 butona
4- Lidhje me Wi-Fi dhe Bluetooth
5-Kontrolloni lehtësisht altoparlantin tuaj të shtëpisë me tre mënyra të ndryshme

Ngjyra

e zeze

Produkte të tjera

Title

Go to Top