KitchenAid

Krijuar nga 1919, e quajtur “ndihma më e mirë e kuzhinës” mikseri statik ikonë KitchenAid do të ndryshonte përgjithmonë eksperiencën në kuzhinë. Duke kombinuar teknologjinë më të fundit me dizajnin’ e guximshëm, KitchenAid ngjall pasion të vërtetë në gatimin, për miqtë dhe familjen.
Në vitin 1919 ishte shfaqja e parë e “formës” tashmë ikonike të mikserit statik e cila më vonë do të krijonte markën e saj tregtare dhe bota do ta njihte si KitchenAid…
Mikseri që lançoi një markë lëshoi një valë të re kreativiteti në kuzhinë.

Gjithçka që dëshironi të bëni mund ta realizoni me KitchenAid.
Përzierësit KitchenAid kanë një veprim unik i cili siguron që përbërësit të përzihen në mënyrë të barabartë. Me 59 pika kontakti rreth tasit, mikseri përfshin gjithçka me më shumë shpejtësi sesa mund të arrini me dorë. Brenda kokës ka një motor elektrik me lëvizje direkte, i cili është i qetë, i besueshëm dhe i projektuar për të minimizuar humbjen e energjisë.