Pasioni për inovacion

Zona G+ është showroom-i i parë dhe i vetmi në rajonin e Ballkanit që ofron triumfin e Inovacionit Teknologjik dhe dizajnit, të stilit elegant, komoditetit dhe përsosmërisë!

Na Kontaktoni

Pasioni për inovacion

Zona G+ është showroom-i i parë dhe i vetmi në rajonin e Ballkanit që ofron triumfin e Inovacionit Teknologjik dhe dizajnit, të stilit elegant, komoditetit dhe përsosmërisë!

Na Kontaktoni

Gaggenau

Markë lider për pajisjet elektroshtëpiake që prej 1683, Inspiruar nga kërkesat e shefave më të mirë, Gaggenau sjell teknologjinë e kuzhinës profesionale në pajisjet elektroshtëpiake. Suksesi i markës është i bazuar në teknologji dhe dizajn të pastër, bashkuar me funksionim të përsosur.

Neff

Pasioni për gatimin, që prej 1877!
Gatimi inspiron njerëzit, dhe njerëzit na inspirojnë ne. Ky është principi bazë tek Neff. Neff është një markë gjermane e krijuar për të zhvilluar imagjinatën në gatim. Me pajisjet Neff gatimi në shtepi kthehet në një darkë me 5 yje!

Liebherr

Një avancim madhështor në sektorin e frigoriferëve është Liebherr Monolith. Gjenerata e re e frigoriferëve të shtepisë është këtu, ju prezantojmë Monolith! Një arritje e lartë në teknologjinë e ftohjes nga Liebherr. Si një markë gjermane Liebherr Monolith prej 60 vjetesh në treg, me cilësi të pakrahasueshme, dizajn klasik, është konsideruar si “a state of art innnovation”! Kur flasim për frigoriferët, Liebherr është sinonim i ekselencës.

Kuvings

Kuvings është krijuar si një kombinim i fjalëve gjermane “kuzhinë” dhe “jetesë”. Ai përfshin atë që përfaqëson Kuvings sepse si një brand global, përpiqet të përmirësojë jetën e kuzhinës me produktet më të mira, më funksionale dhe inovative.

iRobot

Roboti i pastrimit me vakum iRobot Roomba eleminon papastërtitë, pluhurat dhe qimet e kafshëve shtëpiake, vetëm me prekjen e një butoni. Duke përdorur teknologjinë e pastrimit iAdapt, iRobot pastroni tërësisht dyshemenë, duke përfshirë njollat më të vështira për tu arritur edhe nën mobilje.

Bose

Bose është një korporatë amerikane që prodhon pajisje audio, e cilësuar si lider në botën e altoparlantëve dhe kufjeve wireless. Ajo që e bën markën Bose kaq të suksesshme është përkushtimi i ekipit për të kuptuar psikoakustiken – studimi se si perceptohet tingulli.

Onkyo

Onkyo është ndërtuar për t’u bërë një nga emrat kryesorë në komponentët audio/video dhe sistemet e teatrit në shtëpi në të gjithë botën. Onkyo, që do të thotë ‘audio’ ose ‘tingull’, ka prodhuar komponente audio me precizion për më shumë se gjysmë shekulli, me një filozofi të prodhimit të produkteve që jane dizenjuar dhe ndërtuar në menyrë të shkëlqyeshme në një standard vazhdimisht të shkëlqyeshëm.

iRobot

Roboti i pastrimit me vakum iRobot Roomba eleminon papastërtitë, pluhurat dhe qimet e kafshëve shtëpiake, vetëm me prekjen e një butoni. Duke përdorur teknologjinë e pastrimit iAdapt, iRobot pastroni tërësisht dyshemenë, duke përfshirë njollat më të vështira për tu arritur edhe nën mobilje.