Bose

Që nga viti 1747, FÜRSTENBERG njihet si fabrika e dytë më e vjetër e porcelanit në Gjermani.
Përvoja dhe intuita kanë qenë gjithmonë pikat e forta të prodhimit të porcelanit FÜRSTENBERG.
Me kalimin e kohës, stilistë dhe piktorë njohur të porcelanit kanë formësuar historinë e fabrikës së themeluar nga Duka Carl I. i Brunswick-Wolfenbuettel.
Në Fürstenberg, porcelani pasqyron gjithmonë kohën në të cilën është krijuar: shpirtin, estetikën, mjeshtërinë si dhe tekniken e punuar. Qofshin seritë e enëve të tavolinës, artikujt e dekorativ apo pjesët individuale – çdo porcelan nga FÜRSTENBERG ka të gjitha cilësitë që i nevojiten për qënë emblematik.