DRY AGER®

Marka DRY AGER® është padiskutim numri 1 në fushën e zgjidhjeve profesionale për mbajtjen, ftohjen dhe tharjen e ushqimeve, kryesisht të mishit dhe nën produktet e tij.
Dry Ager e vendosur në jug të Gjermanisë, u ideua në 1982 nga Manfred Landig, një gjuetar i zjarrtë i cili punoi me zell në gjetjen e zgjidhjes ideale për ruajtjen dhe ftohjen e ushqimit për vite me rradhë. Fokusi i tij ishte veçanërisht tek mishi. Ky specializim u shpërblye më vonë kur erdhi puna për përdorimin e përvojës që ai fitoi për të revolucionarizuar mbajtjen gjatë dhe tharjen e ushqimit. Pas disa vitesh kërkimi dhe zhvillimi, më në fund familja Landing arriti të kompletojë frigoriferin dhe ta paraqesë atë në treg – 100% Prodhuar në Gjermani.
Përgjigja është fenomenale!
Tani mund të jeni të sigurt se keni parametrat e duhur në dorë për procesin delikat të ruajtjes së çdo ushqimi në kushtet optimale.